Delegacija Evropske banke za obnovu i razvoj koju je predvodio potpredsednik ove organizacije, gospodin Pierre Heilbronn, prethodne nedelje posetila je našu zemlju i razgovarala sa predsednikom i premijerom Republike Srbije.

Između razgovora sa državnim zvaničnicima, delegacija je posetila kompaniju Transfera, kao korisnika savetodavnih usluga EBRD-a na dva projekta koji se tiču razvoja poslovnih procesa i kreiranja finansijske platforme za podršku Transferinom softverskom rešenju.

U prezentaciji dosadašnjih rezultata na ovim projektima CEO Transfere, Duško Radović, istakao je i definisane pravce razvoja kompanije u narednim godinama, sa posebnim naglaskom na digitalizaciju poslovanja uz konstantno usavršavanje kadrova.

„Bila nam je izuzetna čast da ugostimo predstavnike Evropske banke za obnovu i razvoj i razgovaramo o aktuelnim projektima i budućoj saradnji. Srećni smo što imamo EBRD kao partnera i podršku našim naporima u unapređenju modernog i fleksibilnog logističkog provajdera što Transfera danas predstavlja“, rekao je Radović.