You’ll never
transfer alone

Logistika i transport


Vaš pouzdan partner
Kompanija Transfera kao 3PL provajder preuzima sve logističke zahteve i omogućava vašoj kompaniji fokus na osnovnu delatnost. Korišćenjem naših usluga dobijate sigurnost, pouzdanost i kvalitet usluge uz redukciju troškova realizacije i stručnu i ljubaznu komunikaciju zaposlenih. Naš cilj je pružanje integrisanih logističkih usluga klijentima, uz inovativnost, posvećenost i efikasnu organizaciju, poštujući korporativne vrednosti i društvenu odgovornost, koja se zasniva na principima održivosti.
+
Prevezenih pošiljaka u drumskom transportu u proteklih godinu dana
+
Zaposlenih
+
Lokacija
+
Carinskih operacija u proteklih godinu dana
Transfera

Želite da postanete deo Transferine flote?
Popunite kontakt formu i stručan Transfera tim će vam izaći u susret u najkraćem roku!

Špedicija i transport robe

Naša špedicija i usluge transporta predstavlja oslonac Vašeg poslovanja. Sa stručnim timom i modernom flotom vozila, mi preuzimamo Vaše logističke izazove i garantujemo njihovo efikasno rešenje. Bez obzira na veličinu ili vrstu robe, naše iskustvo omogućava brzu i bezbednu dostavu, štedeći Vaše vreme i resurse. Obezbeđujemo sveobuhvatnu podršku od preuzimanja robe do isporuke na željenu lokaciju, pružajući sigurnost i pouzdanost u svakom koraku puta.


Naše usluge

Slika

Međunarodni drumski transport
Međunarodni drumski transport
Transfera je specijalizovana za sve logističke usluge koje su neophodne za uspešan međunarodni drumski transport
Saznaj više »
Domaći transport i distribucija
Domaći transport i distribucija
Bez obzira na to da li vam je potrebna asistencija, stručan savet, i pouzdan partner za potrebe transporta velike količine dobara ili samo jednog koleta, bar kada je u pitanju domaći drumski transport
Saznaj više »
Brodski transport
Brodski transport
Pouzdana usluga, sa raspoloživim kapacitetom po konkurentnim cenama, najvažniji je faktor kvalitetne usluge u brodskom transportu, bilo da je on pomorski ili rečni.
Saznaj više »
Avio transport
Avio transport
Transfera pruža pouzdane i tačne usluge za sve vrste avionskih pošiljaka, u uvozu i izvozu koristeći razvijenu globalnu partnersku mrežu.
Saznaj više »
Carinsko zastupanje
Carinsko zastupanje
Kompanija Transfera predstavlja jednog od lidera u ovom logističkom segmentu i broji preko 90 zaposlenih u carinskom sektoru, 20 kancelarija u Srbiji i preko 100 000 carinskih operacija na godišnjem nivou.
Saznaj više »
Skladištenje
Skladištenje
Profesionalnim pružanjem usluga našim klijentima obezbedili smo višestruke benefite u vidu redukcije troškova poslovanja, mogućnost fokusiranja na osnovne poslovne procese, veću tržišnu prisutnost, kao i uvećanje profita.
Saznaj više »
Železnički transport
Železnički transport
Želite da budete deo “zelenog dogovora za planetu”, a da pri tom na bezbedan, siguran I pouzdan način prevezete svoju robu po konkurentnim cenama?
Saznajte više »
TS - Automotiv
TS - Automotive
Prateći tržište, tendencije i potrebe u poslovanju u okviru autoindustrije, kreirali smo uslugu TS-Automotive koja je u potpunosti prilagođena klijentu.
Saznajte više »

Skladištenje i carinjene robe

 

Pružamo sveobuhvatan i pouzdan način upravljanja Vašom robom od trenutka dolaska do skladišta pa sve do carinjenja i isporuke. Naš tim stručnjaka posvećen je brzom i efikasnom procesiranju Vaše robe, osiguravajući da sve carinske formalnosti budu ispunjene u skladu sa zakonodavstvom. S našim sigurnim i modernim skladištima, možete biti sigurni da će Vaša roba biti čuvana pod optimalnim uskovima. Bez obzira na veličinu ili vrstu robe, možemo pružiti prilagođeno rešenje koje odgovara Vašim potrebama. Obezbedite sigurnost i efikasnost Vašeg lanca snabdevanja uz našu uslugu skladištenja robe.

Usluge skladištenja robe

Skladištenje robeCarinsko skladište
Obuhvata istovar, ležarinu, utovar, uzorkovanje, inspekcijske zahteve…

Komercijalno skladistenjeKomercijalno skladište
Skladište ambijentalnog tipa gde se vrši komisioniranje, strečovanje i pakovanje

SkladištenjeSkladištenje hrane životinjskog porekla
Skladištenje sve vrste hrane životinjskog porekla bez temperaturnog režima

SkladištenjeVAS usluge
Obuhvataju kopakovanje, deklarisanje, sortiranje, prepakivanje, merenje logističkih podataka…

SkladištenjeIzdavanje skladišnog prostora
Izdavanje u zakup skladišnog prostora po želji klijenta

SkladištenjeSavetovanje
Savetovanje u vezi izbora skladišne opreme i prostora, kao i pomoć pri nabavci

Skladištenje i carinjene robe

Transfera Newsletter
Budite u toku sa našim najvažnijim vestima!

Vesti

Sve o našim novostima, postignućima, inovacijama i stručnim rešenjima možete pročitati ovde.

Marko Divljan: Ključni elementi uspeha kompanije Transfera

Marko Divljan, direktor sektora prodaje u kompaniji Transfera u svom intervjuu za portal pit.ba istakao je ključne aspekte koji su doveli do toga da kompanija već 10 godina uspešno posluje u industriji logistike i transporta.

april 15, 2024
Transfera i Sarantis: Novo strateško partnerstvo za budućnost

Kompanija Transfera otpočela je saradnju sa kompanijom Sarantis Srbija, delom globalne Sarantis grupe – multinacionalne kompanije sa predstavništvom u 13 država širom sveta, koja se bavi proizvodnjom i distribucijom vodećih brendova u FMCG industriji.  

april 8, 2024
Transfera na najvećoj biznis konferenciji za mlade preduzetnike „Biznis priče“

Kompanija Transfera podržala je prestižnu biznis konferenciju „Biznis priče“ održanu 3. i 4. aprila u Novom Sadu, koja je okupila najuspešnije preduzetnike u Srbiji i regionu i pružila uvid u nove trendove poslovanja.

april 4, 2024

Međunarodno članstvo

Mi učestvujemo u pružanju logističke podrške najvišeg nivoa, za klijente širom sveta.