You’ll never
transfer alone


Vaš pouzdan partner

Kompanija Transfera kao 3PL provajder preuzima sve logističke zahteve i omogućava vašoj kompaniji fokus na osnovnu delatnost. Korišćenjem naših usluga dobijate sigurnost, pouzdanost i kvalitet usluge uz redukciju troškova realizacije i stručnu i ljubaznu komunikaciju zaposlenih. Naš cilj je pružanje integrisanih logističkih usluga klijentima, uz inovativnost, posvećenost i efikasnu organizaciju, poštujući korporativne vrednosti i društvenu odgovornost, koja se zasniva na principima održivosti.
+
Prevezenih pošiljaka u drumskom transportu u proteklih godinu dana
+
Zaposlenih
+
Lokacija
+
Carinskih operacija u proteklih godinu dana
Transfera Logistika i transport

Želite da postanete deo Transferine flote?

Popunite kontakt formu i stručan Transfera tim će vam izaći u susret u najkraćem roku!


Naše usluge

Slika

Međunarodni drumski transport
Međunarodni drumski transport
Transfera je specijalizovana za sve logističke usluge koje su neophodne za uspešan međunarodni drumski transport
Saznaj više »
Domaći transport i distribucija
Domaći transport i distribucija
Bez obzira na to da li vam je potrebna asistencija, stručan savet, i pouzdan partner za potrebe transporta velike količine dobara ili samo jednog koleta, bar kada je u pitanju domaći drumski transport
Saznaj više »
Brodski transport
Brodski transport
Pouzdana usluga, sa raspoloživim kapacitetom po konkurentnim cenama, najvažniji je faktor kvalitetne usluge u brodskom transportu, bilo da je on pomorski ili rečni.
Saznaj više »
Avio transport
Avio transport
Transfera pruža pouzdane i tačne usluge za sve vrste avionskih pošiljaka, u uvozu i izvozu koristeći razvijenu globalnu partnersku mrežu.
Saznaj više »
Carinsko zastupanje
Carinsko zastupanje
Kompanija Transfera predstavlja jednog od lidera u ovom logističkom segmentu i broji preko 90 zaposlenih u carinskom sektoru, 20 kancelarija u Srbiji i preko 100 000 carinskih operacija na godišnjem nivou.
Saznaj više »
Skladištenje
Skladištenje
Profesionalnim pružanjem usluga našim klijentima obezbedili smo višestruke benefite u vidu redukcije troškova poslovanja, mogućnost fokusiranja na osnovne poslovne procese, veću tržišnu prisutnost, kao i uvećanje profita.
Saznaj više »
Železnički transport
Železnički transport
Želite da budete deo “zelenog dogovora za planetu”, a da pri tom na bezbedan, siguran I pouzdan način prevezete svoju robu po konkurentnim cenama?
Saznajte više »
TS - Automotiv
TS - Automotive
Prateći tržište, tendencije i potrebe u poslovanju u okviru autoindustrije, kreirali smo uslugu TS-Automotive koja je u potpunosti prilagođena klijentu.
Saznajte više »

Transfera Newsletter

Budite u toku sa našim najvažnijim vestima!

Vesti

Sve o našim novostima, postignućima, inovacijama i stručnim rešenjima možete pročitati ovde.

Kompanija Transfera ponosni sponzor pozorišnog festivala „Kustendorf”

Kompanija Tranfera ponosni je sponzor i logistički partner ovogodišnjeg pozorišnog festivala „Kustendorf”, koji je sinoć svečano otvoren na Mećavniku. Svesni smo koliko su umetnost i kultura ključni za prenošenje važnih poruka i ukazivanje na izazove sa kojima se kao društvo susrećemo, te uvek rado podržimo ovakav vid događaja. Ono što smatramo posebno inspirativnim kada je…

maj 18, 2024
Transfera predstavila rezultate poslovanja: Uspešna poslovna 2023. godina

Kompanija Transfera predstavila je rezultate poslovanja za 2023. godinu i prvi kvartal 2024. godine. I pored izazova koje je prethodna godina donela, prouzrokovanih globalnom krizom i uticajem geopolitičkih faktora, Transfera sa ponosom ističe da je ostvarila rast od 3,6 %, uz približno istu ostvarenu dobit kao i u 2022. godini.

april 22, 2024
Marko Divljan: Ključni elementi uspeha kompanije Transfera

Marko Divljan, direktor sektora prodaje u kompaniji Transfera u svom intervjuu za portal pit.ba istakao je ključne aspekte koji su doveli do toga da kompanija već 10 godina uspešno posluje u industriji logistike i transporta.

april 15, 2024

Međunarodno članstvo

Mi učestvujemo u pružanju logističke podrške najvišeg nivoa, za klijente širom sveta.