Društveno odgovorno poslovanje

Kompanija Transfera pored svoje osnovne delatnosti, u svoje strateške ciljeve integriše i rešavanje izazova održivog razvoja, kao i društvenu i ekološku odgovornost. Principi društvene odgovornosti utkani su u svaku odluku koja se u kompaniji donosi – od onih svakodnevnih do velikih odluka koje utiču na poslovanje, ali i na ono što je najvažnije, poboljšanje kvaliteta života zajednice u kojoj poslujemo.

Tokom prethodne decenije, prepoznali smo svoju odgovornost i obavezu da, u meri u kojoj možemo, svet učinimo boljim mestom za sve. Upravo zbog toga, odazvali smo se, ali i samoinicijativno pomogli mnogobrojnim projektima i udruženjima poput dečijih sportskih manifestacija, pošumljavanja i zaštite životne sredine, a ono što je za nas od najveće važnosti je podrška Svratištu za decu, Domu za decu i omladinu bez roditeljskog staranja, Institutu za majku i dete, Unicef-u, Bankama hrane, Udruženju roditelja dece obolele od malignih i drugih retkih bolesti “ZVONČICA“.

Transfera će i ubuduće nastaviti da sledi svoj pozitivan primer i posluje po principima društvene odgovornosti, nastojeći da podrži one kojima je pomoć najpotrebnija.