Brodski Transport


Usluge

Sea Freight

Vaš pouzdan partner za brodski transport

Pouzdana usluga sa raspoloživim kapacitetom po konkurentnim cenama najvažniji je faktor kvalitetne usluge u brodskom transportu.

Naše usluge su puni kontejnerski utovari (FCL) i zbirni kontejnerski utovari (LCL), kao i usluge transporta rasute robe, projektnog transporta i usluge punog i delimičnog čarter transporta.

Posredstvom modernih sistema monitoringa i praćenja, naši klijenti su u svakom trenutku obavešteni o toku putovanja pošiljki. Nastojeći da pružimo kompletna logistička rešenja u svakom domenu, pratimo i obaveštavamo klijente o promenama na tržištu koje se tiču cena, trendova, kapaciteta.

Dodatne usluge brodskog transporta

Transfera posreduje između kupaca i prodavaca, vrši usluge pretovara, privremenog skladištenja i upravljanje dobavljačima.

Vršimo i usluge dodatnog osiguranja prevoza, izdavanje svih vrsta transportnih dokumenata kao i dodatne usluge za sve vrste pošiljki.

Pružanje najboljih rešenja brodskog transporta

Da bi obezbedili potpunu i kvalitetnu uslugu, organizujemo transport kontejnera i izmenjivih transportnih sudova drumom od luke do definisane destinacije. Nudimo i osiguranje robe AAR (“against all risks”), pripremu dozvola i neophodne dokumentacije potrebne za realizaciju brodskog transporta, carinsko posredovanje i skladištenje.

Potrebna vam je usluga brodskog transporta ? Pošaljite nam upit za ponudu i ubrzo će vas konaktirati neko iz Transfera tima.

Sea Freight