Puni i parcijalni utovari


Domaći drumski transport

Puni i parcijalni utovari

Vaš pouzdan partner za pune i parcijalne utovare

U okviru poslovanja i servisa koje nudi, Transfera svojim klijentima garantuje podršku, transparentnu i profesionalnu saradnju za pune utovare.

U ovom slučaju, kamion uglavnom transportuje samo jednu vrstu pošiljke tj. dobara u većoj količini, pri čemu se logistički proces sprovodi na znatno drugačiji način u odnosu na parcijalne pošiljke.

Utovar i transport sve vrste robe

Tokom dugog niza godina i usavršavanja u oblasti logistike i transporta, oformili smo široko rasprostranjenu mrežu partnera sa kojima sarađujemo i zahvaljujući kojoj našim klijentima imamo mogućnost da pružimo sve tehničke smernice i precizne podatke koje mogu biti od značaja pre utovara dobara i inicijalizacije transporta.

Vaš strateški partner za parcijalne utovare

Pored transporta punih utovara, Transfera pruža i uslugu transporta koji se odnosi na parcijalne pošiljke manjeg gabarita, čak i ukoliko je reč o paletama od nekoliko kilograma.

Ovaj termin odnosi se na pošiljke koje ne zauzimaju celu površinu kamiona nego samo jedan deo, pri čemu su i logistički procesi znatno različiti i često jednostavniji za sprovođenje i organizaciju nasuprot transportu punih utovara.

Potrebna vam je usluga domaćeg drumskog transporta? Pošaljite nam upit za ponudu i ubrzo će vas kontaktirati neko iz Transfera tima.

Parcijalne posiljke