Ekspresne Pošiljke


Međunarodni Drumski Transport

Ekspresne posiljke Transfera

Vaš pouzdan partner u ekspresnim pošiljkama

Ono što Transferu izdvaja u Srbiji, posebno u poslednjih nekoliko godina jeste upravo ekspres servis i naročito velika podrška automobilskoj industriji.

Ukoliko je neophodno da vaša roba stigne najbrže moguće do željene destinacije, Transfera vam nudi sigurnu i kvalitetnu realizaciju urgentnih pošiljaka u najkraćem roku uz punu podršku tokom procesa realizacije transporta.

Treba vam brza isporuka robe u bilo koji kraj Evrope? Oslonite se na Transferu!

Bez obzira na robu koju želite da isporučite i bez obzira na to da li vam je fokus na kvalitetu ili brzini usluge, Transfera poseduje fleksibilnost i stručnost kojima će uspešno odgovarati i na najkompleksnije zahteve.

Savremena rešenja za garantovanu i brzu uslugu

Realizacija ekspresnog transporta u organizaciji Transfere podrazumeva:

  • Dostupnost 365 dana godišnje, 24/7;
  • Mogućnost izvoznog i uvoznog carinjenja pošiljaka i snažnu špeditersku mrežu širom Evrope;
  • Kapacitet i dostupnost različitih vidova transporta u najkraćem roku (hitna kombi vozila, charter avio letovi, OBC kuriri – on bourd courier servis, dvojne/trojne posade, …);
  • Veliko iskustvo u realizaciji urgentnih isporuka ka najvećim svetskim proizvođačima automobila i puna podrška njihovim dobavljačima kako u Srbiji, tako i u Evropi;
  • Provera dokumentacije i konsalting tokom samog procesa urgentne isporuke;
  • Stručni timovi za koordinaciju aktivnosti tokom urgentnih situacija;
  • SOP (single point of contact) – osoba unutar kompanije koja koordiniše operacijama, vodi tim za urgentne situacije i komunicira sa klijentom.

Potrebna vam je usluga ekspresnih pošiljki? Pošaljite nam upit za ponudu i ubrzo će vas kontaktirati neko iz Transfera tima.

Ekspresne pošiljke