Vesti

Transfera i Austrijske državne železnice (ÖBB grupa) osnivaju zajedničku kompaniju u Srbiji

Novo poglavlje u regionalnom intermodalnom transportu Danas su u Ambasadi Austrije u Beogradu kompanija Transfera, jedna od najvećih logističkih kompanija u regionu i kompanija Rail Cargo Group, odeljenje železničkog tereta Austrijskih državnih železnica (ÖBB grupe) potpisale ugovor o osnivanju zajedničke kompanije u Beogradu. Ova poslovna saradnja predstavlja ključni korak ka inovativnim logističkim rešenjima na području…

maj 23, 2024
Нема коментара
Kompanija Transfera ponosni sponzor pozorišnog festivala „Kustendorf”

Kompanija Tranfera ponosni je sponzor i logistički partner ovogodišnjeg pozorišnog festivala „Kustendorf”, koji je sinoć svečano otvoren na Mećavniku. Svesni smo koliko su umetnost i kultura ključni za prenošenje važnih poruka i ukazivanje na izazove sa kojima se kao društvo susrećemo, te uvek rado podržimo ovakav vid događaja. Ono što smatramo posebno inspirativnim kada je…

maj 18, 2024
Нема коментара
Transfera predstavila rezultate poslovanja: Uspešna poslovna 2023. godina

Kompanija Transfera predstavila je rezultate poslovanja za 2023. godinu i prvi kvartal 2024. godine. I pored izazova koje je prethodna godina donela, prouzrokovanih globalnom krizom i uticajem geopolitičkih faktora, Transfera sa ponosom ističe da je ostvarila rast od 3,6 %, uz približno istu ostvarenu dobit kao i u 2022. godini.

april 22, 2024
Нема коментара
Marko Divljan: Ključni elementi uspeha kompanije Transfera

Marko Divljan, direktor sektora prodaje u kompaniji Transfera u svom intervjuu za portal pit.ba istakao je ključne aspekte koji su doveli do toga da kompanija već 10 godina uspešno posluje u industriji logistike i transporta.

april 15, 2024
Нема коментара
Transfera i Sarantis: Novo strateško partnerstvo za budućnost

Kompanija Transfera otpočela je saradnju sa kompanijom Sarantis Srbija, delom globalne Sarantis grupe – multinacionalne kompanije sa predstavništvom u 13 država širom sveta, koja se bavi proizvodnjom i distribucijom vodećih brendova u FMCG industriji.  

april 8, 2024
Нема коментара
Transfera na najvećoj biznis konferenciji za mlade preduzetnike „Biznis priče“

Kompanija Transfera podržala je prestižnu biznis konferenciju „Biznis priče“ održanu 3. i 4. aprila u Novom Sadu, koja je okupila najuspešnije preduzetnike u Srbiji i regionu i pružila uvid u nove trendove poslovanja.

april 4, 2024
Нема коментара

Transfera Newsletter

Budite u toku sa našim najvažnijim vestima!