Puni i Parcijalni Utovari


Međunarodni drumski transport

Puni i parcijalni utovari

Vaš pouzdan partner za pune i parcijalne utovare

Naša usluga punih i parcijalnih utovara u međunarodnom drumskom transportu podrazumeva jaku i pouzdanu transportnu flotu, posedovanje potrebnog broja bilateralnih, tranzitnih i CEMT dozvola za obavljanje drumskog transporta po destinacijama u Evropi tokom cele godine, kao i dovoljan broj vozača da se pokriju specifični zahtevi za dvojnim, ponekad i trojnim posadama.

Pored redovnog transporta komercijalne robe (general cargo), nudimo i transport:

  • Express i hitnih isporuka;
  • Robe pod temperaturnim režimom;
  • Vangabaritnih tereta;
  • Opasnih materija (ADR).

Uvek spremni na izazove

Transport punih i parcijalnih utovara se obavlja različitim vrstama transportnih sredstava u zavisnosti od zahteva: šleperi, mega vozila, mulde, tandemi, frigo vozila, solo kamioni i kombi vozila.

Veliku podršku samoj organizaciji drumskog transporta pruža sektor međunarodnog drumskog transporta koji čini 70 zaposlenih.

Sve na jednom mestu

Savremenim softverskim rešenjima i sistemskom kontrolom procesa i vozila 24/7, garantujemo kvalitetan servis i punu podršku tokom kompletnog procesa organizacije transporta, od pribavljanja i kontrole dokumentacije, preko monitoringa manipulativnih procesa na utovarnim/istovarnim mestima i konstantnog i kontinuiranog obaveštavanja o situaciji na graničnim prelazima i carinskim ispostavama.

Potrebna vam je usluga punog i parcijalnog utovara? Pošaljite nam upit za ponudu i ubrzo će vas kontaktirati neko iz Transfera tima.

Utovar tobe