Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja web-sajta transfera.com

Konzumacijom sadržaja predstavljenog na transfera.com Vi prihvatate ove Uslove korišćenja koji su na njemu navedeni. Na našem web-sajtu predstavljene su usluge koje nudi Transfera, kao i posebna sekcija “Vesti” sa tekstovima o aktuelnim temama u vezi sa našim poslovanjem.

Autorska prava

Tekstovi na našem web-sajtu, kao i oni u okviru sekcije “Vesti”,  delo su našeg stručnog tima, originalni su i ne smeju se prenositi delom ili u celosti bez date saglasnosti. Ukoliko dobijete odobrenje za prenošenje sadržaja, obavezno je da se linkuje na određeni tekst, koji je preuzet. Fotografije koje upotrebljavamo na sajtu su preuzete sa pojedinih javno dostupnih servisa, gde su oslobođene autorskih prava, ili koje su naše vlasništvo.

Odricanje od odgovornosti

Sajt naziv kompanije je informativnog karaktera. Transfera maksimalno koristi sve svoje resurse da svi navedeni podaci na ovom sajtu budu ispravni. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije u potpunosti ispravne. Molimo Vas da nas direktno pozovete za najpreciznije informacije.

Blog kompanije Transfera obuhvata tekstove čiji je cilj informisanje i upućivanje čitaoca u teme u vezi sa putovanjima, kao i predstavljanje interesantnih destinacija. Tekstovi nemaju za cilj ubeđivanje niti zavaravanje čitalaca.

Transfera se ovim putem se odriče svim mogućih posledica koje se mogu javiti upotrebom sadržaja na sajtu transfera.com.