Avio Transport


Usluge

Air Freight

Vaš pouzdan partner za avio transport

Avio transport se neprestano menja, zahtevajući od agenta da neprestano traži nova rešenja kako bi klijentu pružio tačnu, kvalitetnu i optimalnu uslugu.

Transfera pruža pouzdane i tačne usluge za sve vrste avionskih pošiljaka, u uvozu i izvozu koristeći razvijenu globalnu partnersku mrežu.

Iskusni timovi profesionalaca pronaći će najoptimalniju uslugu za svaku pošiljku, uzimajući u obzir zahteve kupaca i prirodu robe koja se prevozi. Korišćenjem savremenih usluga monitoringa, naši klijenti imaju mogućnost praćenja pošiljki, tako da u svakom trenutku znaju gde se u transportu ona nalazi.

Organizujemo različite nivoe usluga avio transporta 

Air Freight


Economy Servis

Air Freight


Premium Servis

Air Freight


Priority / Time Critical Servis

Posebni servisi u avio transportu

Transfera


On board courier

Transfera


Charter cargo flight

Za više informacija kontaktirajte naš profesionalni tim!

Dodatne usluge avio transporta koje pružamo

Pružamo dodatno osiguranje prevoza, izdavanje svih vrsta transportnih dokumenata kao i dodatne usluge za sve vrste pošiljki.

Dodatne usluge koje pružamo osiguravaju da pošiljke neće ostati na mestu polaska i odredišta duže nego što je potrebno, obezbeđujući tako najbrže vreme tranzita i najniže moguće troškove.

Usluge kao što su carinske formalnosti, obezbeđivanje potrebnih dozvola, pregled pošiljaka, pakovanje i obeležavanje pošiljaka sastavni su deo naših transportnih i savetodavnih usluga koje pružamo klijentima u procesu pripreme pošiljki za transport.

Potrebna vam je usluga avio transporta ? Pošaljite nam upit za ponudu i ubrzo će vas kontaktirati neko iz Transfera tima.

Air Freight