Železnički Transport


Usluge

Železnički transport

Vaš pouzdan
partner za železnički transport

Transfera obezbeđuje ekološki prihvatljiva logistička rešenja koja su ekonomski opravdana i pokriva transportne izazove na dugim relacijama, stvarajući benefite i dodatne vrednosti transportovanjem velike količine robe.

Najbezbedniji transport tereta

Danas vozovi nisu samo najbezbedniji način transporta već i energetski najefikasniji, budući da generišu do 80% manje CO2 i troše 75-90% manje energije za teretni saobraćaj nego drumski.

Upravo zato, Transfera primarnu ulogu pruža intermodalnom, drumsko – železničkom transportu (Shift2Rail), koji ne samo da je najsigurniji sistem u logistici, već omogućava i kontrolu relacije i raspored tranzita, fleksibilnost prilikom istovara i utovara i bolju sigurnost tereta. Za nas, veliku važnost imaju benefiti intermodalnog transporta koji se tiču unapređenja životne sredine i postizanja ciljeva održivog razvoja kroz efikasniju upotrebu energenata i smanjenje zagađenja.

Pružanje najboljih rešenja železničkog transporta

Osim organizacije konvencionalnih prevoza u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju, organizujemo za vas i transport: tečnih tereta, rasutih tereta, specijalnih (vangabaritnih) pošiljki, opasnih materija (RID), izradu kalkulacija prema vašim zahtevima uz primenu najpovoljnijih tarifa, operativno praćenje pošiljki na celom prevoznom putu, fizičko obezbeđenje pošiljki po zahtevu kupca, obezbeđenje svih vrsta vagona. Nudimo i osiguranje robe, pripremu dozvola i neophodne dokumentacije potrebne za realizaciju železničkog transporta, carinsko posredovanje i skladištenje.

Potrebna vam je usluga železničkog transporta? Pošaljite nam upit za ponudu i ubrzo će vas kontaktirati neko iz Transfera tima.

Železnički transport