Vladimir Popović, finansijski direktor Transfere na 7. CFO & Controlling kongresu

Posted by: Stefan Sarac
Category: Vesti
Vladimir Popović, finansijski direktor Transfere na 7. CFO & Controlling kongresu

CFO & Controlling kongres, najveći događaj u finansijama i controllingu, održan je 23. aprila u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Kao i svake godine, ovaj kongres okupio je finansijske direktore i stručnjake iz oblasti kontrolinga koji su imali priliku da u okviru brojnih panela razmene mišljenja i iskustva iz svojih kompanija.

Vladimir Popović, finansijski direktor kompanije Transfera, kao učesnik panela pod nazivom Kako će izgledati CFO u budućnosti, prezentovao je model finansijskog procesa Transfere koji se u velikoj meri oslanja na inovacije u domenu informacionih tehnologija.

Projekat Transfera 2020 za cilj ima potpunu digitalizaciju kompanijskih procesa, a posebnu pažnju posvetili smo mapiranju i digitalizaciji finansijskog aspekta poslovanja. Za nas proces počinje od prve komunikacije sa potencijalim klijentom, a završava se plaćanjem naše fakture. Sa ponosom mogu da kažem da su svi izazovi sa kojima smo se susreli tokom mapiranja ovog procesa uspešno prevaziđeni, te da Transfera danas ima jasno i precizno izveštavanje što je od izuzetnog značaja za strateške odluke menadžmenta, izjavio je Vladimir Popović.