Efikasniji transport robe

Posted by: transfera
Category: Vesti
Efikasniji transport robe

Vest objavljena 19.03.2015. na poslovnom portalu eKapija

 

Efikasniji transport robe – Transfera uvela novi polazak iz Italije

Italija je među najznačajnijim spoljnotrgovinskim partnerima Srbije, sa blizu 5 mlrd USD robne razmene u 2014. godini. Kako bi izašla u susret sve većoj potrebi za kvalitetnim i efikasnim transportom robe, Transfera, kompanija za međunarodni transport i logistiku, uvela je treći polazak zbirne linije drumskog transporta iz Italije za Srbiju.

– Našim klijentima su na raspolaganju tri polaska nedeljno (utorak, sreda, petak), čime možemo da obezbedimo najbolje tranzitno vreme, uz visok kvalitet servisa. U saradnji sa našim partnerima iz Italije robu prikupljamo u dva skladišta u okolini Milana i Vićence. U Milanu se prikuplja roba iz regiona južne Francuske, zatim Pijemonta, Ligurija, Toskane, Lombardije. U Vićenci se prikuplja roba iz regija Emilija Romanja, Veneto, Friuli, Lacio, Umbrija. Zbirnu robu preuzimamo na teritoriji najvećeg dela Italije u roku od 36h – izjavio je Vojkan Arsić, menadžer međunarodnog transporta u kompaniji Transfera.

Nova linija skratiće vreme isporuke, smanjiti transportne troškove i povećati kvalitet servisa koji pruža svojim klijentima, navela je Transfera u saopštenju.