Generalni direktor Transfere održao predavanje na Fakultetu organizacionih nauka

Posted by: Stefan Sarac
Category: Vesti
Generalni direktor Transfere održao predavanje na Fakultetu organizacionih nauka

U okviru serijala gostujućih predavanja Katedre za industrijsko i menadžment inženjerstvo na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, Duško Radović, Generalni direktor kompanije Transfera održao je predavanje na temu „Kako do uspeha u biznisu?“.

Tokom predavanja, više od 160 studenata imalo je priliku da iz prve ruke sazna šta je presudno za dostizanje formule uspeha koja je u poslednjih 10 godina Transferu svrstala u red najvećih i najbrže rastućih logističkih kompanija u regionu. Kroz priču o svom višedecenijskom iskustvu u logistici i razvojnom putu Transfere, Duško Radović je sa studentima podelio glavne vrednosti kojima se vodi u poslovanju, kao i smernice značajne za prve korake u karijeri.

„Zadovoljstvo mi je što sam imao priliku da sa talentovanim i perspektivnim studentima podelim savete koji dolaze iz ličnog iskustva, mnogobrojne uspehe, ali i životne i poslovne izazove koji su sastavni deo karijere. Diskusija sa budućim menadžerima zaista mi je dokazala da svet ostaje na ambicioznim mladim ljudima i drago mi je što prenošenjem znanja podržavamo njihov dalji napredak,“ izjavio je Duško Radović, Generalni direktor kompanije Transfera.