Industrije


Industrijska rešenja

Neophodno vam je stručno mišljenje i logističke smernice iz domena automobilske industrije? Oslonite se na Transferu! Garantujemo potpunu bezbednost dobara koja se prevoze, zahvaljujući sinhronizaciji i brzini koje omogućuju uspešan transport.

Automobilska

Transport i logistika prilagođeni potrebama robe široke potrošnje se u Transferi realizuju pouzdano i na vreme. Garantujemo ispunjenje specifičnih procedura i maksimalnu optimizaciju procesa, kako bi roba stigla na željenu adresu.

FMCG

Logistička rešenja za hemijsku industriju predstavljaju transport, manipulaciju i skladištenje sirovina koji se koriste u hemijskoj industriji, kao i njenih proizvoda. Zbog specifične prirode ovih sirovina i proizvoda, kompanije koje posluju u domenu hemijske industrije imaju potrebu za pouzdanim partnerom u oblasti logistike.

Hemijska

Vršimo prateće usluge u domenu industrije nameštaja: od komisioniranja i pakovanja, do uzorkovanja robe na zahtev inspekcijskih organa i samog transporta. Izbor vozila i kraće vreme isporuke smanjiće troškove, uz mogućnost nadzora lokacije pošiljke 24/7.

Nameštaj

Poznavanjem svih regulativa i propisa, kao i efikasnošću i iskustvom na zavidnom nivou, naš specijalizovani tim ponudiće vam najbolja rešenja iz sfere logistike, i to prilagođena svim vašim individualnim zahtevima i potrebama.

Farmaceutska

Transport građevinskog materijala pomorskim putem, avio-transportom ili kamionom se isporučuje pravo na željenu adresu! Obezbeđujemo skladišne prostore i posedujemo neophodnu opremu, uz stručan tim koji reguliše ispunjenje svih vaših zahteva.

Građevinska

Naš specijalizovani tim pobrinuće se da sve što vam je potrebno u domenu zdravstvene industrije bude isporučeno prema prethodno uspostavljenim dogovorom i sa precizno osmišljenom organizacijom.

Zdravstvena

Logistička rešenja u prehrambenoj industriji moraju biti maksimalno optimizovana i prilagođena zahtevima industrije. Uz vas je pouzdan partner koji obezbeđuje transport i skladištenje, posebno kada je u pitanju lako kvarljiva roba.

Prehrambena

Naše dugogodišnje saradnje i iskustvo garantuju da će vaše potrebe u sferi elektroindustrije biti ispunjene bez izuzetka. Oslonite se na iskustvo našeg specijalno obučenog tima koji osigurava da se sve formalnosti pravilno rešavaju.

Elektroindustrija

Ukoliko poslujete u oblasti tekstilne i modne industrije, a u potrazi ste za timom kome ćete prepustiti transport i logistiku – na pravom ste mestu. Transfera odgovara na vaše potrebe i pruža efikasna poslovna rešenja.

Tekstilna i modna

Posedujemo iskustvo u svim segmentima logističke podrške i transporta za sektor maloprodaje. Specijalizovani smo u pružanju adekvatnih rešenja po meri svakog klijenta, uz nivo realizovane usluge koji nadmašuje očekivanja naših korisnika.

Maloprodaja

Ukoliko su vam neophodna logistička rešenja iz oblasti metalurgije ili vam je potrebno stručno mišljenje o najboljem rešenju iz istog domena, Transfera stručni tim vam stoji na raspolaganju!

Metalurgija