ITJ: Transfera – snažnija iz dana u dan

Posted by: Stefan Sarac
Category: Vesti
Transfera

Jedna stvar je sigurna – 2020. godina je specifična iz mnogih razloga izazvanih globalnom pandemijom korona virusa. Dok svetska privreda nastoji da se oporavi od ovog udarca, logistika je svakako jedan od najugroženijih segmenata koji pokušava da se prilagodi novonastaloj situaciji.

Uprkos tome, Transfera, logistička kompanije iz Srbije, uspela je da ostane u okviru projektovanog budžeta za 2020. godinu, a na putu je da postigne najbolje rezultate od samog svog osnivanja.

Orijentisana na klijente, Transfera konstantno prilagođava svoju organizacionu strukturu kako bi ostvarivala rezultate u skladu sa njihovim očekivanjima, ali i kako bi pružila dodatnu vrednost korisnicima usluga koje nudi. Iz tog razloga, počev od 1. septembra 2020. godine, kompanija je predstavila novi odsek namenjen razvoju prodaje i poslovanja u vidu interfejsa za potencijalne klijente, koji je posvećen kreiranju logističkih rešenja baziranih na specifičnim potrebama svakog klijenta ponaosob. Radno mesto direktora sektora prodaje i razvoja u novom odseku povereno je gospodinu Srđanu Banoviću, nekadašnjem izvršnom direktoru klijent servisa u kompaniji Transfera.

Takođe, gospodin Stefan Radivojević, nekadašnji rukovodilac klijent servis operacija unapređen je za izvršnog direktora klijent servisa. Gospodin Radivojević započeo je svoju profesionalnu karijeru u Transferi, da bi kasnije od mladog talenta postao jedna od ključnih osoba u okviru kompanije.

Transfera je sigurna da će mladost i iskustvo doprineti jednostavnom organizacionom cilju – rastu i razvoju iz dana u dan.

Preuzeto sa International Transport Journal.