Kompanija Transfera ponosni sponzor projekta za mlade – FONBoarding

Posted by: transfera
Category: Uncategorized
Kompanija Transfera ponosni sponzor projekta za mlade – FONBoarding

Kao najbrže rastuća logistička kompanija u Srbiji, Transfera posebnu pažnju posvećuje talentovanim mladim ljudima koji svoju karijeru žele da započnu u logistici, njihovom prvom zaposlenju i razvoju. Upravo zbog toga, ove godine kompanija je platinum sponzor jednog od najvećih projekata za studente – FONBoarding, koji realizuje Fakultet organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu.

Tokom dva dana trajanja, budući menadžeri imali su priliku da se bliže upoznaju sa poslovanjem kompanije Transfera, saznaju više o otvorenim pozicijama i mogućnostima za praksu i zaposlenje i pripreme se za ulazak u svet biznisa kroz kratke simulacije intervjua. Kroz rešavanje studije slučaja kreirane na primeru kompanije Transfera, studenti su predstavili svoje ideje na temu izazova finansiranja posla u velikom sistemu.

Zadovoljstvo nam je da podržimo ovakav tip događaja, jer kao kompanija zaista verujemo da su perspektivni, ambiciozni mladi ljudi naša budućnost. Ovo je idealna prilika da studente upoznamo sa radom naše kompanije, benefitima u obliku obuka i usavršavanja naših zaposlenih, ali i popričamo sa njima o aktuelnim temama u biznisu,“ izjavio je Nenad Danilović, zamenik direktora drumskog transporta kompanije Transfera i jedan od učesnika u panelu o savremenim trendovima u radnom okruženju.