Letnja stručna praksa u kompaniji Transfera – prvi koraci u svet logistike

Posted by: Stefan Sarac
Category: Vesti
Letnja stručna praksa u kompaniji Transfera – prvi koraci u svet logistike

Godinama unazad Transfera pruža mogućnosti kandidatima bez radnog iskustva da svoju karijeru započnu u logistici. Kroz različite programe, kompanija mladima pruža priliku da se upoznaju sa funkcionisanjem velikog sistema i steknu praktična znanja. Ove godine, Transfera je organizovala program letnje stručne prakse za studente završne godine Beogradske akademije poslovnih i umetničkih strukovnih studija, sa studijskog programa Porezi i carine.

Jednomesečni program plaćene prakse je osmišljen tako da se studenti upoznaju sa radom svih sektora, kako bi stekli uvid u ceo proces pružanja logističkih usluga, kao i da bi istražili svoja interesovanja i, uz pomoć mentora, odabrali pravu oblast za svoj dalji razvoj. Na kraju prakse, najistaknutijim praktikantima će biti ponuđen posao u kompaniji.

“Uvek nam je zadovoljstvo da studentima budemo prvi korak ulaska u poslovni svet i pružimo im podršku da ispune svoje ciljeve i dostignu pun potencijal. Iako je program nedavno startovao, energičnost i zainteresovanost studenata nam govori da smo na početku jedne sjajne saradnje“, izjavila je Sanja Raičković, HR menadžer kompanije Transfera.