Nastavak ekspanzije na tržištu NR Kine: Transfera postala deo WIFFA alijanse

Posted by: transfera
Category: Uncategorized
Nastavak ekspanzije na tržištu NR Kine: Transfera postala deo WIFFA alijanse

Kompanija Transfera zvanično je postala članica prestižne Svetske međunarodne špediterske alijanse (WIFFA), najveće globalne platforme za kredibilne špediterske članove u Narodnoj Republici Kini. Osnovana 2009. godine, WIFFA alijansa trenutno broji preko 2.000 članica iz više od 200 država širom sveta kojima posredstvom platforme omogućava umrežavanje i širenje svetske partnerske mreže.

Zahvaljujući jakoj bazi lokalnih i međunarodnih agenata, WIFFA ima za cilj da svojim članicama pruži podršku za pronalaženje novih poslova, uspostavljanje saradnji i implementaciju njihovih integrisanih logističkih rešenja. Kako bi postale deo WIFFA alijanse, sve članice moraju zadovoljiti određene standarde koji se temelje na obimu poslovanja, reputaciji, kvalifikacijama i članstvima u drugim međunarodnim organizacijama.

“Kao kompaniji kojoj je tržište NR Kine od velikog značaja, zadovoljstvo nam je što smo postali deo WIFFA alijanse, u kojoj vidimo snažnog partnera i podršku za nastavak ekspanzije na Dalekom istoku,” izjavio je Nikola Bogojević, Direktor predstavništva Transfere u Narodnoj Republici Kini.