Podrška obrazovanju i razvoju karijere: Nagrade za najbolje studente u oblasti logistike

Posted by: transfera
Category: Uncategorized
Podrška obrazovanju i razvoju karijere: Nagrade za najbolje studente u oblasti logistike

Uoči obeležavanja 73. godišnjice postojanja Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, kompanija Transfera dodelila je laptop na poklon najboljem studentu treće godine osnovnih akademskih studija, na smeru Logistika. Ova inicijativa predstavlja posvećenost kompanije da podrži buduće saobraćajne inženjere, istovremeno odavajući priznanje izuzetnim dostignućima u oblasti logistike.

Transfera i Saobraćajni fakultet idealan su primer dugogodišnjeg strateškog partnerstva, koje se ogleda u organizaciji različitih programa praksi koje omogućavaju mladim, ambicioznim ljudima sticanje neophodnih znanja i veština. Rezultati ove saradnje su konkretni – više od stotinu inženjera, nekada studenata ovog fakulteta, započelo je karijeru u Transferi i razvijalo se zajedno sa kompanijom.

Kao kompaniji koja pruža kontinuiranu podršku obrazovanju u Srbiji, zadovoljstvo nam je da budemo deo ovog važnog dana i da nagradimo trud, rad i zalaganje budućih akademaca. I u budućnosti ćemo nastaviti da podržavamo mlade talente, podstičući ih da ostvare svoj puni potencijal kako bismo zajedno oblikovali perspektivnu budućnost logistike,” izjavila je Marina Rebić, marketing menadžerka kompanije Transfera.