Prva decenija uspešnog poslovanja kompanije Transfera

Posted by: Stefan Sarac
Category: Vesti
Prva decenija uspešnog poslovanja kompanije Transfera

Kompanija Transfera ove godine obeležava prvu, i više nego uspešnu deceniju poslovanja. Osnovana 2013. godine sa jakom i ambicioznom „prvom postavom“ koja je brojala 17 ljudi, zahvaljujući posvećenosti i dobrim strateškim odlukama, Transfera se danas može pohvaliti titulom jedne od najvećih i najbrže rastućih logističkih kompanija u regionu.

Prethodnih deset godina obeležila su mnogobrojna dostignuća – izgradnja jednog od najvećih i najsavremenijih logističkih centara (TLC1) u Srbiji i regionu, regionalno i globalno proširenje poslovanja – otvaranje 20 poslovnica širom Srbije, predstavništva u Narodnoj Republici Kini i Bosni i Hercegovini, dostizanje broja od 420 zaposlenih ljudi i prihoda od približno 100 miliona EUR u 2022. godini. Postignuti rezultati samo su početak velikih planova i ciljeva koji će obeležiti eru Transferinog poslovanja u budućnosti.

Transfera će ovaj jubilej zvanično obeležiti u septembru organizovanjem proslave za dugogodišnje partnere i klijente, koji predstavljaju veliku podršku od samog početka poslovanja.