PRVI KAIZEN KONGRES U SRBIJI UZ PODRŠKU TRANSFERE

Posted by: Tamara Stojanovic
Category: Vesti
PRVI KAIZEN KONGRES U SRBIJI UZ PODRŠKU TRANSFERE

Prvi Kaizen kongres u organizaciji Kaizen instituta Srbije, održan je u 28. septembra u hotelu Zira u Beogradu.

Kao japanska filozofija konstantnog usavršavanja, Kaizen je stekao široku primenu u svim oblastima industrije, a prve rezultate zabeležio je primenom u auto industriji. Identifikacija kritičnih tačaka, optimizacija procesa I elimisanje zastoja u logističkom I proizvodnom lancu kao baza kaizen učenja, okupila je veliki broj učesnika – predstavnika multinacionalnih I domaćih kompanija, koji su tokom prvog dana Kongresa mišljenja razmenjivali u okviru HR I Supply Chain Panela.

U ime kompanije Transfera, koja je podržala Kongres u svojstvu generalnog sponzora, prisutne je pozdravio Banović Srđan, izvršni direktnor sektora Klijent Sevisa. U zanimljivom izlaganju koje je usledilo, Banović je ukazao na vezu kaizena I specijalizovanih rešenja koje Transfera nudi svojim klijentima:

Smatramo da je ovaj događaj od izuzetnog značaja jer će i u budućnosti okupljati stručnjake iz  Srbije i regiona, zainteresovane za inovacije i unapređenje proizvodnih i logističkih procesa. Iz tog razloga Transfera je odlučila da da doprinos ovoj inicijativi. Za nas, kao kompaniju koja posluje u oblasti pružanja logističkih usluga, Kaizen je osnovni alat u kreiranju tailor made logističkih rešenja za naše klijente. Primenom Kaizen principa postižemo optimizaciju vremena svih logističkih procesa, a to je jedan od ključnih činilaca kvaliteta usluge.