Strateško partnerstvo Saobraćajnog fakulteta i Transfere

Posted by: Stefan Sarac
Category: Vesti
Strateško partnerstvo Saobraćajnog fakulteta i Transfere

Kompanija Transfera ima dugogodišnju uspešnu saradnju sa Saobraćajnim fakultetom Univerziteta u Beogradu, gde kroz različite programe koje kompanija nudi, studenti već od prve godine imaju priliku da praktično primenjuju stečena znanja.

Kroz programe stručne prakse, stipendiranja, organizovanih poseta kompanije i drugih aktivnosti namenjenim studentima, mladi imaju priliku da se upoznaju sa stručnjacima iz oblasti logistike, sa poslovima, pozicijama i organizacionom kulturom, čime mogu da steknu bolji uvid za odabir karijernog puta nakon završenog fakulteta.

U novembru mesecu, Duško Radović, Generalni direktor kompanije, održao je predavanje na Saobraćajnom fakultetu, gde je studente, sa smera Logistika, upoznao sa svojim razvojnim putem, podelio sa njima glavne vrednosti kojima se vodi u poslu i dao mladima dragocene savete za otpočinjanje karijere.

U subotu 20.11, na svečanoj proslavi povodom 72. godišnjice Saobraćajnog fakulteta, kompanija je dodelila poklon laptop najboljem studentu treće godine osnovnih akademskih studija.

Ponosni smo što naš tim u velikoj meri čine saobraćajni inženjeri. Izuzetno je važno da visokoškolske ustanove komuniciraju sa predstavnicima privrede i da ostvaruju uzajamnu podršku, a saradnja sa Saobraćajnim fakultetom je pravi primer uspešnog partnerstva između kompanije i obrazovne institucije“, izjavila je Sanja Raičković, HR menadžerka kompanije Transfera.