Transfera i „BANKA HRANE“

Posted by: transfera
Category: Vesti
Transfera i „BANKA HRANE“

Vest objavljena 22.12.2014. na poslovnom portalu eKapija

 

Transfera i „Banka hrane“ u novogodišnjoj humanitarnoj akciji.

Kompanija Transfera i humanitarna organizacija „Banka hrane“ Beograd obradovali su u subotu (13. decembar 2014. godine) 35 mališana iz Udruženja za pomoć deci sa invaliditetom i posebnim potrebama i njihovim porodicama „Dobra vila za vas„.

Tom prilikom u Centru za kulturu Čukarica, deca iz Udruženja „Dobra vila za vas“ su pripremila umetnički program „U susret Novoj godini“ za goste, a podela paketića je protekla u veseloj, opuštenoj, pretprazničnoj atmosferi.

Kompanija Transfera je navela casino da je i ove godine donela odluku da sredstva namenjena slanju novogodišnjih čestitki i poklona donira onima kojima je to najpotrebnije.

– Ovogodišnju uspešnu saradnju korporativnog i humanitarnog dela našeg društva obeležiće i lep gest donatora Transfera da od dečijih crteža naprave prigodne elektronske čestitke. U nadi da će se saradnja „Banke hrane“ i donatora Transfera nastaviti, svima, našoj deci, našim donatorima i saradnicima želimo srećne predstojeće praznike – navela je Radmila Ivetić, predsednica organizacije „Banke hrane“ Beograd.