Transfera i Rosenborg – Zajedno ka velikim ciljevima

Posted by: Stefan Sarac
Category: Vesti
Transfera i Rosenborg – Zajedno ka velikim ciljevima

Kompanija Transfera podržala je rad škole fudbala Rosenborg iz Beograda, tako što je donirala 49 kompleta dresova za sportiste – mališane.

Škola fudbala Rosenborg osnovana je 10.07.2010. godine. Svoj rad počela je sa svega petoro dece, a ubrzo po osnivanju okupila je solidan broj polaznika. Svojim sjajnim rezultatima i prepoznatljivom igrom ubrzo su izbili u sam vrh u Srbiji, pa ne čudi što su za sada vlasnici preko 200 medalja.

Učestvovali su na mnoštvo turnira u zemlji i inostranstvu, a sami organizovali čak 17 međunarodnih turnira. Sedam od njih bilo je humanitarnog karaktera, za pomoć ugroženim porodicama na Kosovu i Metohiji.

Imaju velike ciljeve i kako kažu “oni to rade drugačije od drugih“, i po ugledu na ove mališane velikog srca kompanija Transfera je odlučila da ih podrži navedenom donacijom. Ona im je uručena na skromno obeleženoj desetogodišnjici kluba.

Dečaci su se obradovali opremom spremnom za nove pobede, a mi ćemo ostati njihovi vatreni navijači uvek spremni da ih podržimo kako na terenu tako i van njega.