Transfera i Zmajevci – drugo poluvreme

Posted by: Stefan Sarac
Category: Vesti
Transfera i Zmajevci – drugo poluvreme

U julu 2016. godine sportske ekipe Transfere i štićenika doma za nezbrinutu decu „Jovan Jovanović Zmaj“ i prihvatilišta za urgentno zbrinjavanje zlostavljane dece, odmerile su snage u fudbalu, košarci i odbojci. Povod je bio od izuzetnog značaja – pored materijalnih donacija, Transfera je poklonila pažnju onima kojima je to najpotrebnije.

Nakon tri godine i ubedljivih pobeda koje su Zmajevci odneli tokom prvog susreta, došao je trenutak za drugo poluvreme sportskih okršaja.

Poučena prethodnim porazima, Transfera je u međuvremenu promenila svoju taktiku i pojačala sastav svojih sportskih ekipa dok je povod ovih susreta ostao isti – Transfera svojim aktivnostima želi da istakne značaj integracije ugrožene dece u društvo. Znajući koliko su druženje i pažnja bitni za štićenike doma, Transfera je ovu manifestaciju pretvorila u tradiciju kojoj se svi raduju.

Na kraju, Zmajevci su još jednom odneli pobedu, nasmejanih lica, i uz zajednički ručak i dodeljene nagrade zakazali ponovni susret sa Transferom – velikim rivalom na sportskom terenu i još većim prijateljem na ovom značajnom zadatku.