Transfera i Zmajevci odmerili snage: Održan tradicionalni sportski dan

Posted by: transfera
Category: Uncategorized
Transfera i Zmajevci odmerili snage: Održan tradicionalni sportski dan

Ovog septembra, u Domu za zaštitu dece i omladine bez roditeljskog staranja “Jovan Jovanović Zmaj” u Beogradu, održan je tradicionalni sportski dan u okviru koga su dva stara rivala – sportske ekipe Transfere i Zmajevaca ponovo odmerile snage u fudbalu, košarci i odbojci.

Iako su se Transferini predstavnici dobro pripremili, ovaj gradski derbi koji se održava još od 2016. godine, kao po pravilu, završio se ubedljivom pobedom Zmajevaca. Sportski dan se nastavio druženjem i zajedničkim ručkom, a ovaj lep povod upotpunjen je i predajom donacije neophodne tehnike za opremanje prostorija doma „Jovan Jovanović Zmaj“.

Već dugi niz godina podržavamo Zmajevce i uvek nam je zadovoljstvo da sa njima provedemo dan i ponovo se takmičimo na sportskom terenu. Iskoristili smo priliku i da, u sklopu serije humanitarnih akcija pokrenute povodom naše desetogodišnjice poslovanja, pomognemo opremanje prostorija doma i ulepšamo im svakodnevne aktivnosti“, izjavila je Milica Tonić, HR menadžerka kompanije Transfera.