Transfera još više približila Daleki istok: Poseta partnerima u Narodnoj Republici Kini

Posted by: Stefan Sarac
Category: Vesti
Transfera još više približila Daleki istok: Poseta partnerima u Narodnoj Republici Kini

Delegacija kompanije Transfera u aprilu je započela dvomesečnu posetu partnerima u Narodnoj Republici Kini, a do sada je održano preko 50 sastanaka u čak 15 gradova sa partnerima u segmentu avio, brodskog i železničkog transporta, kao i sa postojećim i novim klijentima.

Srđan Banović, Direktor prodaje i razvoja kompanije Transfera i Nikola Bogojević, Direktor predstavništva Transfere u Narodnoj Republici Kini posetili su i kinesku privrednu delegaciju iz grada Ningboa, nakon susreta na Poslovnom forumu srpskih i kineskih privrednika u organizaciji Privredne komore Srbije u martu.

“Brojni sastanci koje smo održali pružili su nam priliku za razgovor o nastavku saradnje, narednim zajedničkim koracima, novim projektima, kao i Transferinoj logističkoj podršci za naše partnere u Narodnoj Republici Kini. Posebno smo ponosni na to što gradimo poslovno partnerstvo koje direktno utiče i na jačanje prijateljskih veza između Republike Srbije i Narodne Republike Kine,” izjavio je Srđan Banović, Direktor prodaje i razvoja kompanije Transfera.