Transfera logistički centar: Svečano otvaranje i početak novog poglavlja

Posted by: Stefan Sarac
Category: Vesti
Transfera logistički centar: Svečano otvaranje i početak novog poglavlja

Transfera logistički centar (TLC1) zvanično je otvoren svečanom ceremonijom koja je održana 11.9.2022. godine. Velikom otvaranju, u Transfera logističkom centru u Novim Banovcima, prisustvovalo je više od 250 saradnika i prijatelja kompanije. Svečanu vrpcu, simbolično su presekli Duško Radović, Generalni direktor kompanije, Đorđe Radinović, Predsednik opštine Stara Pazova, Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora banke Raiffeisen Srbija i Miloš Nenezić, predsednik Unije poslodavaca Srbije.

“U veoma izazovnom periodu i aktuelnim dešavanjima koja su uticala na transport i logistiku širom sveta, uspeli smo da u rekordnom roku završimo jedan od najvećih logističkih objekata u regionu. Želeo bih da se zahvalim celom timu na naporima uloženim tokom prethodnog perioda, bez kojeg ovi rezultati ne bi bili mogući. Naši planovi ne staju ovde. Cilj nam je nastavak razvoja i širenja poslovanja i na druga tržišta, kao i nastavak izgradnje logističkog parka” – izjavio je Duško Radović, Generalni direktor kompanije Transfera, na ceremoniji otvaranja.

Nakon velikog otvaranja, proslava se nastavila u svečanoj sali na Novom Beogradu, u društvu hiljadu prijatelja, saradnika i zaposlenih kompanije, u dobroj zabavi i sjajnoj atmosferi!