Transfera na drugoj regionalnoj konferenciji “Transport i logistika: U srcu privrede”

Posted by: transfera
Category: Uncategorized
Transfera na drugoj regionalnoj konferenciji Transport i logistika:

Kompanija Transfera podržala je drugu regionalnu konferenciju “Transport i logistika: U srcu privrede” održanu 26. oktobra u Privrednoj komori Srbije u Beogradu, u organizaciji Konfindustrije Srbija -predstavništva konfederacije italijanske industrije u Srbiji, Slovenačkog poslovnog kluba, Hrvatske gospodarske komore i Privredne komore Srbije.

Duško Radović, generalni direktor kompanije Transfera, učestvovao je na panelu “Promene koraka za ekonomski rast: Oživljavanje potencijala sektora transporta i logistike” i sa prisutnima podelio svoje mišljenje o izazovima koje donose globalni ekonomski i geopolitički trendovi, osvrnuo se na rezultate ostvarene u prethodnom periodu i predstavio svoja predviđanja o budućim trendovima i potencijalima za unapređenje industrije transporta i logistike.

U okviru događaja, predstavnici Transfere su na svom štandu ugostili mnogobrojne posetioce i bliže ih upoznali sa poslovanjem, integrisanim logističkim rešenjima i uslugama koje kompanija pruža.

Kao dugogodišnjem partneru Konfindustrije u Srbiji i kompaniji koja u značajnoj meri sarađuje sa italijanskim partnerima, zadovoljstvo nam je da podržimo ovakve događaje, koji su od velike važnosti za industriju u kojoj poslujemo,” izjavio je Duško Radović, generalni direktor kompanije Transfera.