Transfera na Međunarodnom sajmu uvoza u Kini

Posted by: Stefan Sarac
Category: Vesti
Transfera na Međunarodnom sajmu uvoza u Kini

U Kini se trenutno održava jedan od najznačajnijih sajmova u svetskoj privredi – Međunarodni sajam uvoza (China International Import Expo – CIIE), u Nacionalnom izložbenom i kongresnom centru, u Šangaju. Ove godine, na poziv i u organizaciji Privredne komore Srbije, kompanija Transfera predstavila je svoje usluge, po prvi put na ovom događaju, a u jubilarnoj petoj godini održavanja ovog sajma.

Peti CIIE predstavlja svojevrsni međunarodni ekonomski forum, koji okuplja predstavnike zemalja i kompanija iz celog sveta. Ovoga puta, izlagači, među kojima čak 280 kompanija koje su na listi vodećih 500 svetskih ekonomskih giganata, predstavile su svoje tehnološki inovativne proizvode i usluge. Ovaj sajam pruža mogućnost zemljama učesnicama da predstave svoje ekonomske potencijale i da ostvare važne kontakte sa kineskim partnerima. Sajam je ugostio preko 400,000 posetilaca.

Veliko je zadovoljstvo i profesionalni podsticaj ukazana prilika da naše usluge predstavimo na jednom ovakvom događaju, koji je od velikog ekonomskog i međunarodnog značaja“, izjavio je Nikola Bogojević, Direktor predstavništva Transfere u Kini.