Transfera na najvećoj biznis konferenciji za mlade preduzetnike „Biznis priče“

Posted by: transfera
Category: Uncategorized
Transfera na najvećoj biznis konferenciji za mlade preduzetnike Biznis priče

Kompanija Transfera podržala je prestižnu biznis konferenciju „Biznis priče“ održanu 3. i 4. aprila u Novom Sadu, koja je okupila najuspešnije preduzetnike u Srbiji i regionu i pružila uvid u nove trendove poslovanja.

Duško Radović, generalni direktor kompanije Transfera održao je predavanje za više od 1500 prisutnih i sa novom generacijom preduzetnika podelio dragocene savete bazirane na svom dugogodišnjem iskustvu u biznisu. Glavni fokus bio je na timu i najbližim saradnicima, ističući da su upravo oni i njihova podrška ključni faktori za uspeh kompanije Transfera, a veliki deo predavanja posvećen je vrednostima kojima se vodi u poslovanju i onome što kompaniju pokreće, posebno filantropiji koja se najbolje ogleda u mnogobrojnim humanitarnim akcijama i nastojanju za pokretanje pozitivnih promena u društvu.

U okviru izlagačkog dela, Transferini predstavnici imali su priliku za umrežavanje sa posetiocima i predstavljanje poslovanja i integrisane logističke usluge koju kompanija pruža. Veliko je zadovoljstvo biti deo ovog inspirativnog događaja namenjenog mladima koji će kroz svoje preduzetničke priče promeniti budućnost.