Transfera nosilac Sertifikata bonitetne izvrsnosti

Posted by: Stefan Sarac
Category: Vesti
Transfera nosilac Sertifikata bonitetne izvrsnosti

Kompaniji Transfera dodeljen je Sertifikat bonitetne izvrsnosti sa ocenom AAA, koja je ujedno i najviša ocena. Ovaj Sertifikat dodeljuje kompanija Bisnode, koja usko sarađuje sa vodećim svetskim provajderom globalnih poslovnih informacija „Dun & Bradstreet“, a na osnovu analize poslovanja za prethodne 3 godine u delatnosti H 5229 (Ostale prateće delatnosti u saobraćaju), gde posluje ukupno 1823 aktivnih preduzeća u Republici Srbiji.

Transfera već 3 godine posluje iznad proseka, a njen rad odlikuje se visokom likvidnošću i ostvarivanjem visokih prinosa. Imajući u vidu ove parametre, ne čudi što je kompanija u samom vrhu privrednih društava Republike Srbije, odnosno u top 0,5%  najuspešnijih, najlikvidnijih i najsolventnijih preduzeća na ovoj teritoriji.

U okviru događaja Bisnode4Excellence 2019, namenjenog poslovnim partnerima i korisnicima Bisnode rešenja kao i nosiocima sertifikata bonitetne izvrsnosti A, AA, AAA i Gold, dodeljena je i nagrada CFO Transfere Vladimiru Popoviću.

Ponosni smo što možemo da kažemo da je u okviru svoje delatnosti, Transfera prepoznata kao visoko preporučen i pouzdan partner za saradnju po međunarodnoj metodologiji i standardima  koji se primenjuju u 18 zemalja Evrope (Nemačka, Švajcarska, Švedska, Mađarska itd.).