Transfera podržala Godišnju konferenciju logistike i transporta kao Platinum sponzor

Posted by: Stefan Sarac
Category: Vesti
Transfera podržala Godišnju konferenciju logistike i transporta kao Platinum sponzor

Najveća regionalna imena logistike i transporta okupili su se po 9. put na Godišnjoj konferenciji logistike i transporta u Beogradu. Kompanija Transfera podržala je ovaj već dobro poznat događaj i prezentovala svoj napredak u izgradnji logističkog parka, kao i svoja logistička i transportna rešenja. U prijatnom ambijentu hotela Crown Plaza u Beogradu, na dan 9.11.2021. godine, konferencija je obuhvatila i tri pridružena događaja: Međunarodni sajam logistike LogExpo, Međunarodnu akademsku konferenciju Sustainable Logistics 4.0 i Međunarodnu konferenciju Luke i Terminali.

Izuzev kompanija iz branše, konferenciji su prisustvovali i vodeći svetski i regionalni proizvođači i distributeri opreme i softvera kako bi predstavili svoja savremena rešenja, ali i informisali se o novitetima u sektoru logistike.

“Zadovoljstvo nam je da budemo sponzori jednog ovakvog događaja, koji na jednom mestu okuplja mnoge kompanije iz regiona i daje nam priliku da zajedno diskutujemo i razmenjujemo iskustva na polju razvoja distributivnih centara u zemlji i regionu”, izjavio je Srđan Banović, Direktor sektora Prodaje i razvoja kompanije Transfera.