Transfera pokrenula svoj prvi voz

Posted by: Stefan Sarac
Category: Vesti
Transfera pokrenula svoj prvi voz

Početkom meseca aprila kompanija Transfera uvrstila je novi servis u portfolio svojih usluga – redovan kontejnerski voz koji saobraća na relaciji Beograd – Rijeka – Beograd.

Rijeka, kao najvažnija luka za prijem i otpremu kontejnera koji idu ka i iz Srbije, gotovo trećinu svog prometa kontejnera veže za našu zemlju. Transferin tim iskusnih profesionalaca naporno je radio proteklih meseci da poveže ovu važnu luku sa terminalom ŽIT u Beogradu i na taj način donese dodatne pogodnosti za naše korisnike usluga.

„Imajući u vidu trenutno stanje na tržištu transporta i fokusiranost na primenu ekoloških rešenja u logistici, Transfera je pokrenula ovaj servis sa ciljem da svojim klijentima otkloni neizvesnost u okviru lanca snabdevanja po stabilnoj ceni“, rekao je Zoran Vranješ, direktor Avio, Brodskog i Železničkog sektora kompanije Transfera.

Od samog starta interesovanje za ovaj servis je veliko, a za sve dodatne informacije možete kontaktirati naš tim putem mail adrese railfreight@transfera.com