Transfera predstavila rezultate poslovanja: Uspešna poslovna 2023. godina

Posted by: transfera
Category: Uncategorized

Kompanija Transfera predstavila je rezultate poslovanja za 2023. godinu i prvi kvartal 2024. godine. I pored izazova koje je prethodna godina donela, prouzrokovanih globalnom krizom i uticajem geopolitičkih faktora, Transfera sa ponosom ističe da je ostvarila rast od 3,6 %, uz približno istu ostvarenu dobit kao i u 2022. godini.

Početak 2024. godine u znaku je realizacije strateških ciljeva postavljenih prethodne godine – u prvom kvartalu ostvaren je rast prihoda od preko 15%. U narednom periodu, fokus kompanije ostaje na regionalnom rastu i razvoju, digitalizaciji poslovanja i uvođenju inovativnih tehnologija, kao i proširenju Transfera logističkog parka i skladišnih kapaciteta.

„Ponosni smo na to što smo, u ovako dinamičnim poslovnim vremenima, uz pomoć dobro postavljene strategije i jakog timskog rada uspeli da odolimo eksternim izazovima i ostvarimo pozitivne poslovne rezultate. U odnosu na to, postavili smo ambiciozne ciljeve za 2024. godinu i sudeći po dosadašnjoj situaciji, na sjajnom smo putu za njihovo ostvarenje“, izjavio je Vladimir Popović, finansijski direktor kompanije Transfera.