Transfera u Šangaju odlikovana Yun Fan nagradom za drumski transport

Posted by: transfera
Category: Uncategorized
Transfera u Šangaju odlikovana Yun Fan nagradom za drumski transport

Kompanija Transfera je ovog novembra učestvovala na 18. Svetskom kongresu međunarodnih špediterskih kompanija i Sajmu teretnog saobraćaja u Šangaju, NR Kini, i tom prilikom odlikovana je Yun Fan nagradom za drumski transport, koju dodeljuje prestižna WIFFA alijansa.

U okviru događaja Transfera je, kao jedan od izlagača, imala priliku da se poveže sa liderima u industriji, unapređujući svoju misiju za podsticanje saradnje i inovacija u sektoru logistike.

Nagrada za drumski transport Yun Fan od velikog je značaja za našu kompaniju, jer na najbolji način odražava naše kolektivne napore i posvećenost izvrsnoj usluzi, napretku i stalnim poboljšanjima,” izjavio je Nikola Bogojević, direktor predstavništva Transfere u Narodnoj Republici Kini.

O tome da je Transfera prepoznata kao važan partner Narodnoj Republici Kini svedoči i činjenica da je, kao jedna od 24 srpske kompanije, predstavljala Srbiju na šestom Kineskom međunarodnom uvoznom sajmu – CIIE u Šangaju. Ova manifestacija je postala ključna platforma za unapređenje kinesko-srpskih trgovinskih odnosa i poslovanja, a prisustvo Transfere pokazuje predanost kompanije razumevanju globalne trgovine i usklađenosti sa svetskim standardima i trendovima.