Transfera učestvovala na poslovnom forumu Srbija-Kina

Posted by: Stefan Sarac
Category: Vesti
Transfera učestvovala na poslovnom forumu Srbija-Kina

Kompanija Transfera je u sredu, 1. marta učestvovala na Poslovnom forumu srpskih i kineskih privrednika, koji je povodom posete kineske privredne delegacije iz Ningboa organizovala Privredna komora Srbije.

U okviru događaja, najavljen je Međunarodni sajam robe široke potrošnje CHINA – CEEC EXPO 2023, koji će se održati od 16. do 20. maja u Ningbou, u cilju jačanja saradnje Narodne Republike Kine sa zemljama Centralne i Istočne Evrope. Na Poslovnom forumu Transfera je pred više od stotinu privrednika predstavila svoja kompletna logistička rešenja i dokazala da je svojim prisustvom u Narodnoj Republici Kini omogućila bržu i lakšu komunikaciju na svim nivoima.

Nikola Bogojević, Direktor predstavništva Transfere u Narodnoj Republici Kini, zahvalio se Privrednoj komori Srbije na pozivu za učešće na Poslovnom forumu, i dodao: „Veliko nam je zadovoljstvo što je Transfera prepoznata kao pouzdan partner kineskim investitorima i što imamo priliku da na ovako važnom događaju predstavimo svoje usluge i steknemo nove partnere, koje ćemo uskoro posetiti i u Kini.“