Transferin trio za azijsko tržište

Posted by: Stefan Sarac
Category: Vesti
Transferin trio za azijsko tržište

Praćenjem investicionih trendova i konstantnim usavršavanjem svojih usluga, Transfera je  formirala posebno odeljenje u okviru sektora Prodaje i Poslovnog razvoja, a koje za cilj ima pružanje kompletne logističke podrške kompanijama koje dolaze iz Južne Koreje, NR Kine i Japana. Time je postavljen temelj strateškog plana razvoja pod nazivom „20-25“, a koji predviđa širenje kompanije na sve atraktivnije tržište Azije. Otvaranje predstavništva Transfere u Narodnoj Republici Kini početkom 2022. godine predstavlja naredni korak u realizaciji tog plana.

Novi članovi odeljenja Transfera Pacifik su Wang Yan Wei iz Narodne Republike Kine, Tatsuya Hirano iz Japana i Sangil Kim iz Južne Koreje koji čine support desk kompanije, jedinstven na logističkom tržištu Srbije i regiona.

„Od Transfere uvek možete očekivati da postavlja standarde kvaliteta i uvodi inovacije u svoje poslovanje. Naše odeljenje Pacifik značajno doprinosi bržoj i lakšoj komunikaciji, kao i boljem odnosu sa investitorima iz zemalja Azije, a koji su sve više prisutni i na našem tržištu.“, izjavio je Srđan Banović, direktor sektora razvoja i prodaje kompanije Transfera.