Uspeh, pouzdanost, doslednost: Transfera nosilac Platinaste bonitetne izvrsnosti

Posted by: Stefan Sarac
Category: Vesti
Uspeh, pouzdanost, doslednost: Transfera nosilac Platinaste bonitetne izvrsnosti

Kompanija Transfera je proglašena za nosioca sertifikata Platinaste bonitetne izvrsnosti, koju dodeljuje jedan od vodećih globalnih provajdera poslovnih informacija i istraživanja „Dun&Bradstreet“. Zahvaljujući visoko likvidnom poslovanju, konstantnom rastu i visokim prinosima, Transfera je tri godine zaredom osvajala Zlatni AAA rejting – najvišu ocenu bonitetne izvrsnosti, usled čega je ove godine odlikovana i Platinastom bonitetnom izvrsnošću.

Bonitetna ocena jedan je od najvažnijih evropskih standarda koji definiše kvalitet i stabilnost finansijskog poslovanja kompanije, a utvrđuje se na osnovu posebne metodologije koja obuhvata analizu finansijskih izveštaja i ispitivanje 70 statističkih pokazatelja koje poslovni subjekti moraju zadovoljiti.

„Sertifikat bonitetne izvrsnosti za nas je od posebnog značaja, kao potvrda naših dostignuća i dokaz da Transfera zaslužuje status visoko preporučenog i pouzdanog partnera za saradnju. Platinasta bonitetna izvrsnost zajednički je uspeh svih naših zaposlenih, ali i motivacija da u narednom periodu postignemo još bolje rezultate,“ izjavila je prilikom uručenja sertifikata Ivana Tatić, zamenica direktora finansija kompanije Transfera.