Zmajevci pobedili Transferu

Posted by: transfera
Category: Vesti
Zmajevci pobedili Transferu

Kompanija Transfera nastavila je svoju praksu učešća u humanitarnim akcijama i aktivnostima. U nedelju (3. jul 2016. godine), zaposleni ove kompanije proveli su čitav dan u druženju sa štićenicima doma za nezbrinutu decu „Jovan Jovanović Zmaj“ i prihvatilišta za urgentno zbrinjavanje zlostavljane dece, u beogradskom naselju Braće Jerković.

Donacijama „Transfere“, obezbeđena je sportska oprema i opremljeni su sportski tereni u okviru doma.

Organizovan je program u kojem su se ekipe „Transfere“ i popularnih Zmajeva takmičile u fudbalu, košarci i odbojci. Pobednicima su dodeljene medalje, a potom je organizovan zajednički ručak.

– Nasmejana lica svih učesnika i pozitivni utisci su dodatni impuls za „Transferu“ i štićenike doma „Jovan Jovanović Zmaj“ koji se nadaju da će se ovakvi susreti pretvoriti u redovnu praksu.

Janko Tabaković, upravnik doma, istakao je značaj ove posete:

– Deca koja su ovde smeštena su bez adekvatnog roditeljskog staranja. Materijalne donacije, čiji je značaj nesumnjivo bitan, njima su ipak manje važne. Ono za čim deca zaista žude jesu upravo ovakvi gestovi i prilike za druženje. Pravi poklon za njih je pažnja. Drago mi je da im je „Transfera“ omogućila da danas uživaju u takvoj atmosferi.