Znanje je moć: Transfera otpočela saradnju sa Mokrogorskom školom menadžmenta

Posted by: Stefan Sarac
Category: Vesti
Znanje je moć: Transfera otpočela saradnju sa Mokrogorskom školom menadžmenta

Kompanija Transfera imala je čast da u svom logističkom centru ugosti Srđana Janićijevića, osnivača i direktora Mokrogorske škole menadžmenta, prestižne srpske poslovne škole za profesionalno usavršavanje i razvoj menadžera.

Ovom posetom obeležen je zvanični početak saradnje između Transfere i Mokrogorske škole, koja će u narednom periodu rezultirati održavanjem raznovrsnih programa obuke za Transferine menadžere, kreiranih po najvišim svetskim standardima poslovanja.

„Od početka poslovanja, vodimo se prepoznatljivom rečenicom koja nas najbolje opisuje – Transfera su ljudi. Upravo zbog toga, želimo da svojim zaposlenima pružimo podsticajno i podržavajuće radno okruženje u svakom domenu, posebno kada su u pitanju profesionalni rast, usavršavanje i lični razvoj. Kroz saradnju sa Mokrogorskom školom menadžmenta i obuke za sticanje različitih znanja i veština, pružićemo našim menadžerima nove benefite, koji će direktno uticati i na unapređenje poslovanja,“ izjavila je Milica Tonić, HR menadžerka kompanije Transfera.