Transfera podržala novo filmsko ostvarenje „Živi i zdravi“

Posted by: transfera
Category: Uncategorized
Transfera supports the new film production Živi i zdravi

Kompanija Transfera ponosni je sponzor nove domaće komedije „Živi i zdravi“ reditelja Ivana Marinovića, filma koji je već uoči premijernog prikazivanja, 6. februara, izazvao sjajne reakcije gledalaca.

Glumačka ekipa predvođena Tihanom Lazović, Goranom Slovićem, Goranom Bogdanom i Draganom Dabović je u ovom filmskom ostvarenju na najbolji način dočarala večiti sukob modernog i tradicionalnog. Kroz niz neobičnih obrta, film „Živi i zdravi“ koji je nastao kao koprodukcija šest država (Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Severne Makedonije, Češke i Slovenije), u centar dešavanja stavlja venčanje čiji tok ne ide po planu.  

„Od početka poslovanja nastojimo da podržimo razvoj kulture i umetnosti u zajednici i veliko nam je zadovoljstvo što smo deo projekta “Živi i zdravi”. Ova komedija predstavlja sjajan primer srpskog filmskog stvaralaštva i verujemo da će doprineti ne samo lokalnoj, već i globalnoj kulturnoj sceni”, izjavila je Marina Rebić, marketing menadžerka kompanije Transfera.

Kompanija Transfera je do sada podržala mnoga dela srpske kinematografije – “Munje:Opet!”, “Leto kada sam naučila da letim”, “Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu”, “Nebo nad Beogradom”..