Transfera ugostila kompaniju Comtrade

Posted by: transfera
Category: Uncategorized
Transfera ugostila kompaniju Comtrade

Kompanija Transfera imala je čast da u svom logističkom centru (TLC1) u Novim Banovcima ugosti gospodina Veselina Jevrosimovića, predsednika Comtrade grupacije i gospodina Branislava Đurića, potpredsednika Comtrade grupacije, najuspešnije IT kompanije u regionu sa predstavništvima u 15 zemalja širom sveta.

Tokom posete organizovan je obilazak Transfera logističkog centra (TLC1), u okviru koga se nalaze logistički centar i servis Comtrade grupacije, a rukovodstvo kompanije upoznalo je partnere sa kapacitetima objekta, logističkim procesima i tehnologijama. Dugogodišnje partnerstvo i prijateljstvo ogleda se u brojnim saradnjama – Transfera pruža integrisanu logističku uslugu za potrebe svih kompanija u okviru grupacije, dok celokupnu IT i telekomunikacionu opremu i cloud rešenja za Transferu obezbeđuje Comtrade.

Comtrade grupacija jedan je od prvih i najvećih partnera naše kompanije i veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku da popričamo o nastavku sjajne saradnje i planovima za budućnost,“ izjavio je Duško Radović, Generalni direktor kompanije Transfera.